Povestea Capsulex

… a inceput la Nativmed în 2008 … si continua din 2022 la Capsulex !

♦ Capsulex este o divizie separata a companiei Nutramax Trade srl, care se ocupa exclusiv cu importul, ambalarea si distributia la nivel national, de capsule goale farmaceutice din gelatina, capsule vegetale, capsule enterice sau capsule colorate, dar si cu distributia si comercializarea diverselor accesorii specifice pentru incapsulat ca: masini de incapsulat diverse modele si marimi, cantare digitale, flacoane farmaceutice, diverse accesorii gradate sau etichete autocolante  ! 

La poalele Parângului, acolo unde începea pe vremuri vatra vechiului regat al dacilor, în pasul Munților Vâlcan, pe unde trece astăzi drumul care leagă Oltenia de Țara Hațegului, o familie de-a locului s-a gândit să redea românilor intreaga valoare si înțelepciune a leacurilor de mult uitate, care însănătoșeau pe vremuri strămoșii nostri !

Astfel s-a născut în 2008  compania Nutramax, la început ca o mică întreprindere de familie, axată exclusiv pe producția și distribuția de pulberi bioactive naturale din plante medicinale tradiționale, astăzi fiind una dintre cele mai reputate companii din România, dedicata in exclusivitate producției și distribuției de diverse pulberi bioactive cunoscute, reunite din medicina tradițională milenara a mai multor popoare stravechi din lume !

Comercializarea pulberilor bioactive a început după ce noi am încercat un stil de viață sănătos, bazat pe consumul unui număr mare de produse bio-organice. După care am înțeles că există o cerere mare pentru astfel de produse, precum și cât de important este să fim informați corect, să avem acces la o alimentație sănătoasă, naturală, fără pesticide sau alte substanțe chimice, la prețuri accesibile față de oferta existentă pe piață acum !

♦ Misiune și viziune: inspirați din natură

• Misiunea noastrăcompania Nutramax Trade srl, având peste 14 ani de experienta, este una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii românești de pe piața producției si distribuției exclusive de pulberi bioactive și produse naturiste de înaltă calitate. Nutramax  își propune să ofere clienților săi,  soluții de sănătate pură la un preț accesibil,  în deplină conformitate cu sloganul companiei: The Healing Power of Nature | Puterea vindecatoare a Naturii !

• Viziunea noastră este în deplină legătură cu satisfacția și sănătatea clienților noștri, cărora dorim să le putem oferi tot ceea ce este necesar pentru o viață activă, lungă, plină de sănătate și de realizări. Suntem o companie responsabilă cu mediul, încurajând dragostea față de natură și un consum responsabil din punct de vedere ecologic. Ambalajele pulberilor noastre bioactive sunt din hârtie ecologică, reciclabilă. Pe plan local,  Nutramax  își dorește să fie o companie-model care să susțină economic zona noastră atât de greu încercată de politicile de restructurare de după 1990.

♦ Politica de produs: sănătate prin calitate și corectitudine

In prezent compania Nutramax deține în proprietate directa in localitatea Vulcan (lângă Petroșani) o mica fabrica de productie, modern utilata si autorizată fito-sanitar, in care s-au investit peste 175.000 euro numai in ultimii ani, dotată cu echipamente moderne specifice producției de pulberi bioactive liofilizate dar si a produselor predozate. Întregul flux de producție cât și spațiile de depozitare / manipulare, începând cu materia primă și terminând cu produsul finit, sunt utilate cu aparatură și instalații moderne de procesare și fabricare. Avem implementat pe întregul flux de producție un sistem controlat de climatizare, ventilare și dezumidificare conform standardelor igenico-sanitare în vigoare !

De asemenea, compania Nutramax Trade srl, mai deține în proprietate și o unitate de productie pilot, moderna supra-etajata, cu 6 nivele distincte de cultura. Sera de interior specializata pentru culturi bio, care este prevazuta cu toate anexele si facilitatile specifice pentru cresterea si recoltarea vlastarilor si germenilor bioactivi, avand o amprenta la sol de 275 m2, desfasurata (fiind supra-etajata pe 6 nivele de productie) de peste 1500 m2/cultura !

♦ Politica de preț: accesibilitate fără compromisuri

Deși produsele noastre de înaltă calitate ar putea fi comercializate la prețuri mult mai mari decât cele practicate în prezent, compania Nutramax își propune să păstreze un nivel accesibil al raportului preț/calitate pentru produsele sale, astfel încât să putem oferi aceeași valoare superioară unui număr cât mai mare de consumatori, practicând marje de profit operațional care să permită pe de o parte creșterea companiei, și pe de altă parte să nu atenteze la satisfacția clienților, chiar și a celor cu disponibilități bănești mai mici. Informatii suplimentare despre politica de preturi gasiti aici !

♦ Politica de distribuție: să fim acolo unde sunt consumatorii noștri

Pe de altă parte marja de profit păstrată în mod deliberat la un nivel moderat și accesibil celor mai vulnerabili consumatori nu ne permite o diversificare prea mare a politicii  noastre de distribuție. Spre deosebire de alte companii care comercializează (sau pretind că o fac) produse „naturiste”, folosind în acest scop armate întregi de distribuitori, produsele Nutramax pot fi achiziționate direct numai din magazinele proprii (online și offline) sau din magazinele distribuitorilor autorizați. Prin rețeaua de farmacii și plafaruri partenere acoperim aproape toate reședințele de județ. Noi furnizam si expediem comenzile primite, direct de la sediul companiei Nutramax,  prin intermediul magazinului nostru online, va putem livra comenzile oriunde în România în termen de 24-48 ore !.

Istoricul companiei Nutramax: 2008 – 2022 !

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit elit, luctus nec ullamcorper mattis, dapibus leo pulvinar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit elit, luctus nec ullamcorper mattis, dapibus leo pulvinar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit elit, luctus nec ullamcorper mattis, dapibus leo pulvinar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit elit, luctus nec ullamcorper mattis, dapibus leo pulvinar.

Aceasta pagina este in constructie. Va multumim pentru intelegere !

www.capsulex.ro
Logo
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0